από το

1901

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ & ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Οι ιαματικές πηγές των Μεθάνων, ονομαστές εδώ και χιλιάδες χρόνια για την αποτελεσματική και σωτήρια επίδρασή τους στην υγεία και την ομορφιά, είναι αποτέλεσμα ηφαιστειακής δράσης. Κείμενα του Παυσανία, του Στράβωνα, του Οβίδιου, μαρτυρούν την ύπαρξη και την φήμη τους από τους αρχαίους χρόνους.

 

Τα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές περιέχουν πολυάριθμα πολύτιμα ιχνοστοιχεία μετάλλων και ορυκτών ,τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση πολλών παθήσεων και αναζωογονούν γενικότερα τον οργανισμό. Έχουν ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες για παθήσεις όπως αρθροπάθεια, δισκοπάθεια, σπονδυλοαρθρίτιδα, ρευματοπάθεια, κατάγματα, γυναικολογικές παθήσεις, στειρότητα, νευρώσεις, κοπώσεις, παθήσεις αναπνευστικού συστήματος, χρόνιες βρογχίτιδες, δερματικά νοσήματα κλπ.

 

Η φύση δώρισε πλουσιοπάροχα στα ιαματικά νερά των Μεθάνων πολύτιμα συστατικά τεράστιας θεραπευτικής σημασίας, γεγονός που δικαιολογεί την μοναδικότητα και την ξεχωριστή θέσης τους στην ιστορία των ιαματικών πηγών, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

 

Εδώ βρίσκεται η μυθική μαγεία ενός αρχαίου μυστικού για την φροντίδα του δέρματος, το οποίο ξαναβρίσκει την ελαστικότητα και την φρεσκάδα του και εσείς μια αίσθηση νεότητας και ζωντάνιας.

 

• Methana Volcanic Spa

• Spa Αγ.Νικολάου

 

Και επιπλέον υπάρχουν γήπεδα τέννις και μπάσκετ, καθώς και παιδική χαρά δίπλα στη θάλασσα, λίγα μέτρα από τα Studios Akti.

Ακτή Σαρωνικού και Σταύρου Αλούπη

180 30 Μέθανα, Ελλάδα

Τηλ. +30 2298 092387

Κιν. +30 6972 882442

email info@aktimethana.gr

 

 

 

Member of